-->

Rauman Palvelutori on raumalaisille ikäihmisille ja heidän läheisilleen tarkoitettu maksuton neuvonta- ja palvelupiste.

Koulutuksia, kursseja ja tapahtumia

Tässä osiossa Rauman Palvelutori julkaisee meille ilmoitetuista koulutuksista, kursseista ja tapahtumista Raumalla ja lähiseuduilla.

 

kukka

 


 

Kyläluuta- Tanja Hakulisen terveiset: Ikäihmisten asukastoiminnasta

Etsitään paikkoja ja osallistujia, joiden kanssa voimme aloittaa asukastoimintaa. Toiminta voi olla kahvittelua, pelaamista, Rauman historian tutkimista, ulkoilua, tuolijumppaa tai jotain muuta yhteistä, mikä kiinnostaa.

Asukastoimintaa on jo Lajolla, Vanhalla Merikoulunmäellä, Syväraumassa ja Tuulensuussa. Kysy lisää p.044 403 6332.

Etsimme innokkaita aikuisia liikunnan vertaisohjaajiksi, esimerkiksi ikäihmisten tuolijumpan ohjaamiseen. Tarjoamme tuen ja koulutuksen, mikäli olet valmis jakamaan osaamistasi muille. Ota yhteyttä Palvelutoriin.


Palvelutori suljettu kesällä 2.7 – 29.7.2018. Ohjattu asukastoiminta jatkuu elokuussa. Palveluohjaus- ja neuvontapuhelin palvelee koko kesän virka-aikana.

Ikäihmisten asukastoiminnasta eri puolilla kaupunkia saa lisätietoja p. 044 403 6332.


Tulossa 3.9.2018 KLO 13-15.30, paikka: Kaunisjärven vanhainkodin juhlasali

INFOTILAISUUS YLI 65-VUOTIAIDEN KUNTOUTUSMAHDOLLISUUKSISTA

Eihän Kela enää kuntouta ikäihmisiä?! Kyllä kuntouttaa!
Moniammatillinen yksilöllinen kuntoutus sekä monet kuntoutuskurssit on suunnattu myös yli 65-vuotiaille. Kuntoutus on asiakkaalle maksutonta.

Tule kuulemaan aiheesta lisää. Kahvitarjoilu.

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Kankaanpään kuntoutuskeskuksen kanssa.

Kutsu Raumalle


Vie vanhus ulos – Tule mukaan tekemään hyvää

Ulkoilun ilo kuuluu kaikille. Syksyllä toteutetaan valtakunnallinen kampanja Vie Vanhus Ulos 11.9 – 11.10.2018. Vie vanhus ulos -kampanja haastaa vapaaehtoisia, järjestötoimijoita, opiskelijoita, hoitotyön ammattilaisia sekä läheisiä ja naapureita iäkkäiden ulkoiluystäviksi. Tutustu: www.vievanhusulos.fi.   Ilmoittaudu mukaan tekemään hyvää raumalaisille ikäihmisille. Lisätietoja Palvelutorilta p. 044 021 2044 tai palvelutori@rauma.fi

 


Palveluohjaus- ja neuvontapuhelin palvelee ma – to klo 8 – 16 ja pe 8 – 15  ikääntymiseen liittyvissä asioissa.  Neuvonta on maksutonta, luottamuksellista ja yksilöllistä. p. 040 833 0802

 

 


METSOTIEN KIMPPAKÄVELYT   

Torstaisin 17.5 alkaen. Lähtö 10 talon edestä klo 14. Tervetuloa mukaan!  


SINISAAREN LUKUPIIRI

Sinisaaressa Siikapolku 3 B ruokalan kabinetissa Palvelutorin ja vapaaehtoisten lukupiiri noin kaksi kertaa kuussa.  Kysy lisää Palvelutorilta.